Doetinchemse Uitdaging MMM2023

Meet & Match Markt 2023

Donderdag 12 oktober 2023 van 17.00-19.00 bij de Rabobank Ambachtstraat te Doetinchem.

Elk jaar houden wij een Meet & Match Markt. Tijdens deze maatschappelijke beursvloer brengen we stichtingen en verenigingen samen met het bedrijfsleven. Een Maatschappelijk Betrokken netwerkavond waarin we ook onze jaarlijkse MBO-Award uitreiken.

De volgende Meet & Match Markt van 2023 is op donderdag 12 oktober van 17.00-19.00 bij de Rabobank Ambachtstraat te Doetinchem. Het exacte programma volgt nog, volg onze socials. De avond wordt aan elkaar gepraat door onze alom bekende Sjoerd Weikamp van Eventbranche.

Aanmelden met uw hulpvraag, en een bedrijf nomineren die volgens u een maatschappelijk voorbeeld is voor anderen, kunt u online doen.

 

 

Samen kunnen we Doetinchem en de Achterhoek een beetje mooier maken voor haar bewoners. Stichtingen en verenigingen zitten vaak verlegen om spullen of diensten. Bedrijven willen graag maatschappelijk betrokken ondernemen en iets bijdragen. Tijdens deze avond brengen we die partijen bij elkaar. In anderhalf uur worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht en notarieel bekrachtigd. Een match ontstaat. Bijvoorbeeld een laptop die vervangen wordt maar nog een tweede leven kan hebben, of een advies over financiën waardoor de stichting kan groeien. De milieuberg wordt hierdoor kleiner en de circulaire economie versterkt.

Pin It on Pinterest

Share This