MMM2023 uitnodiging Doetinchemse Uitdaging

Meet & Match Markt

Elk jaar houden wij een Meet & Match Markt. Tijdens De maatschappelijke beursvloer van Doetinchem brengen we stichtingen en verenigingen samen met het bedrijfsleven. Een Maatschappelijk Betrokken netwerkavond waarin we ook onze jaarlijkse MBO-Award uitreiken.

De volgende Meet & Match Markt van 2023 is op donderdag 12 oktober van 17.00-19.00 bij de Rabobank Ambachtstraat te Doetinchem.  De avond wordt feestelijk geopend door onze wethouder Patrick Moors. De presentatie ligt in handen van onze bevlogen en charmante Sjoerd Weikamp.

U kunt zich wel alvast aanmelden met uw hulpvraag, en een bedrijf nomineren die volgens u een maatschappelijk voorbeeld is voor anderen. De sluiting van de nominaties is 1 oktober, aanmelden om te komen blijft open.

Deze avond is niet mogelijk door de vele sponsors die wij van ganser harte bedanken voor de immense steun die zij leveren:

sponsors MMM 2023

 

Samen kunnen we Doetinchem en de Achterhoek een beetje mooier maken voor haar bewoners. Stichtingen en verenigingen zitten vaak verlegen om spullen of diensten. Bedrijven willen graag Maatschappelijk Betrokken (en Verantwoord) Ondernemen en zo iets bijdragen aan de lokale gemeenschap. Tijdens deze avond brengen we die partijen bij elkaar. In anderhalf uur worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht en notarieel bekrachtigd. Een match ontstaat. Bijvoorbeeld een laptop die vervangen wordt maar nog een tweede leven kan hebben, of een advies over financiën waardoor de stichting kan groeien. De milieu berg wordt hierdoor kleiner en de circulaire economie versterkt. Social return on Investment in de praktijk.

DE GENOMINEERDEN VAN 2023:

Elk jaar reiken wij de MBO-Award uit aan de meest Maatschappelijke Betrokken Ondernemer van Doetinchem e.o.. De nominaties komen vanuit de de maatschappij zelf. De belangrijkste motivatie is dat het bedrijf een helpende hand biedt aan zijn/haar lokale omgeving. Denk dan aan helpen bij een dorps- of buurtfeest, aan leveren materialen, bieden van een speciale werkplekken, hulp aan stichtingen of vereningingen, kennis en expertise delen en nog zo veel meer. Alles zonder dat de financiële meter gaat lopen. Gewoon omdat je je eigen stad, wijk of dorp een beetje leefbaarder wil maken. De winnaar wordt tijdens de Meet & Match Markt bekend gemaakt.

MBO award Doetinchemse UitdagingEn dan volgen nu de genomineerden 2023:

spar legebeke
van Weeghel Doppenberg Kamps notarissen
Bax advovcaten belastingkundigen
de Graafschap voetbal En Verbindt
studiescool
Cortho Green Terborg
enteetwee
Werkraat
De Groenmakers
Sité
Achterhoek werkt
Kort Hout uit Doetinchem
Hartwerk BV
De Steck
Betwice
Kuppens kunststoffen en aluminium
Plus Bruil
Bonbini Wehl
Graafschap College
Buha
Sligro Doetinchem
Stadscafe Simons
Cafetaria Schennings de Huut
Misset Uitgeverij
Exit Toys

 

Met dank aan Nino Uijting voor het fraaie MBO-Award logo. I pulse

Pin It on Pinterest

Share This