MMM2023 uitnodiging Doetinchemse Uitdaging

Meet & Match Markt

Elk jaar houden wij een Meet & Match Markt. Tijdens De maatschappelijke beursvloer van Doetinchem brengen we stichtingen en verenigingen samen met het bedrijfsleven. Een Maatschappelijk Betrokken netwerkavond waarin we ook onze jaarlijkse MBO-Award uitreiken.

De volgende Meet & Match Markt van 2023 is op donderdag 12 oktober van 17.00-19.00 bij de Rabobank Ambachtstraat te Doetinchem. Het exacte programma volgt nog.

U kunt zich wel alvast aanmelden met uw hulpvraag, en een bedrijf nomineren die volgens u een maatschappelijk voorbeeld is voor anderen.

 

Samen kunnen we Doetinchem en de Achterhoek een beetje mooier maken voor haar bewoners. Stichtingen en verenigingen zitten vaak verlegen om spullen of diensten. Bedrijven willen graag Maatschappelijk Betrokken (en Verantwoord) Ondernemen en zo iets bijdragen aan de lokale gemeenschap. Tijdens deze avond brengen we die partijen bij elkaar. In anderhalf uur worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht en notarieel bekrachtigd. Een match ontstaat. Bijvoorbeeld een laptop die vervangen wordt maar nog een tweede leven kan hebben, of een advies over financiën waardoor de stichting kan groeien. De milieu berg wordt hierdoor kleiner en de circulaire economie versterkt. Social return on Investment in de praktijk.

Pin It on Pinterest

Share This