Flashmob Zingen voor Vrede

We zien elke daFlashmob Vrede Doetinchem23g de beelden van slachtoffers van oorlogen en aanslagen. We zien het verdriet van de mensen om hen heen. De wereld is ingewikkeld geworden, de standpunten verharden. Je voelt je machteloos. Hoe kunnen we laten zien dat we vrede wensen? En dat we vooral met elkaar moeten blijven praten? Ds. Ina Veldhuizen uit Doetinchem neemt een mooi initiatief: samen zingen op het Simonsplein. Zij vond een prachtig lied One Day genaamd. Geschreven door o.a. niemand minder dan Bruno Mars en tot een hit gemaakt door Matisyahu. De tekst is in Engels en deels hertaald in Nederlands. Ina hoopt dat heel veel mensen gehoor geven aan deze oproep en mee komen zingen op 25 november. Dirigent John Stinissen van koor Sign of Friendship heeft toegezegd het lied op het Simonsplein te dirigeren. Jij doet toch zeker ook mee?

 

Flashmob voor Vrede doetinchem 2023

Wanneer: zaterdag 25 november 2023
Tijdstip: 14.00 met z’n allen oefenen in de Catharina kerk
Flashmob Zingen voor Vrede: 15.00 op het Simonsplein voor de kerk
zelf meenemen de tekst op papier of je mobiel en flesje water

 

 

Iedereen die mee wil doen kan thuis alvast oefenen. Zoals je kunt horen in het originele lied bestaat de zang uit drie partijen. Kies de stem die het beste bij jou past en klik op de link om deze te downloaden.

Heb jij een lage stem? klik op deze link.

Heb jij een mid stem? klik op deze link.

Heb jij een hoge stem? klik op deze link.

De tekst van het lied kun je hier vinden, zodat je die ook geprint kan meenemen op 25 november: Download hier de lyrics om thuis te oefenen.

Belangrijke info om mee te doen:

Aanmelden hoeft niet. Mocht het regenen neem een regenjas voor de zekerheid mee. Geen paraplu meenemen aub anders zie jij en anderen de dirigent niet meer. Neem een flesje water voor jezelf mee. Neem de tekst mee op je telefoon of op papier. Het kan goed zijn dat er video opnames gemaakt worden.

 

Wil jouw koor ook meedoen met de Flasmob Zingen voor Vrede? En heb je geen mail van ons ontvangen? Meld je aan via info@doetinchemseuitdaging.nl.

 

Namens de organisatie: activiteiten stichting Simonsplein Doetinchem

Activiteiten Stichting Simonsplein, Ina Veldhuizen, John Stinissen, Wim Maatman, Robby Welling, Caroline Buse en Karin Geurts.

 

Het nummer One Day is geschreven door Ari Levine, Bruno Mars, Matisyahu Miller, Phillip Lawrence. Uitgevoerd door Matisyahu. Geproduceerd door The Smeezingtons. Fallen Spark Records. Voor het eerst gepubliceerd in 2008.

De foto is vrij van rechten. Gemaakt door: Tijs van Leur – Unsplash

 

Deze Flashmob is mede mogelijk gemaakt door

Pin It on Pinterest

Share This