Founders

Onze stichting zou nergens zijn zonder onze founders: de grondleggers die zich al vanaf het begin inzetten voor de Doetinchemse Uitdaging.

PUIK

PUIK is een full service internetbedrijf. We zijn trots op onze Achterhoekse oorsprong en bouwen dagelijks aan nieuwe websites, webshops en webconcepten. We bouwen uitsluitend in WordPress en hosten en onderhouden alle websites zelf. Zo garanderen we snelheid, veiligheid en vindbaarheid.

Oranjefonds

Het Oranje Fonds wil betrokkenheid in de samenleving bevorderen. Door onze steun ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij.

Heilbron

Zéker weten, zéker leven. Dat is waar Heilbron voor staat. Heilbron Assurantiën is gevestigd in Doetinchem. Hoewel wij al sinds 1932 bestaan, communiceren wij helemaal anno nú: begrijpelijk en ontzorgend op het gebied van financiële dienstverlening en risicomanagement. Als 100% onafhankelijk tussenpersoon zoeken wij actief naar de verzekering die het best past bij de persoonlijke wensen en omstandigheden van onze relaties. Wij lezen graag de kleine lettertjes en gaan nét een stapje verder. Daarnaast zijn wij sinds 2010 zelfstandig intermediair van RegioBank. Bij ons ervaart u het gemak van uw bankzaken op een vertrouwd adres. www.heilbron.nl

Nederlandse Uitdaging

De Nederlandse Uitdaging heeft meegewerkt aan de oprichting van de Doetinchemse Uitdaging. Gerda Geurtsen was in 2011 de manager en aanjager in Doetinchem. Zij ondersteunt alle 65 landelijke Uitdagingen met haar expertise.

Pin It on Pinterest

Share This