Ik doe mee

Als ondernemer ben jij ongelooflijk belangrijk om onze samenleving sterker en mooier te maken. Op verschillende manieren kun jij jouw maatschapppelijke betrokkenheid tot uiting brengen en zo bijdragen aan een betere woon- en leefklimaat van jouw buren in een kwetsbare positie. Van kleine tot grote bijdrages, alles is welkom en hard nodig. Een groot maatschappelijk betrokken ondernemersnetwerk ontstaat op die manier.

Onderstaand hebben wij een aantal mogelijkheden die wij kunnen bieden. Zit er iets voor jouw bij? Of heb jij een ander voorstel? Of wil jij ons landelijk (65 Uitdagingen) steunen? Mail of bel ons dan voor een afspraak en wij komen graag bij je langs.

Doe jij al mee? Dan staat jouw logo er al bij en zijn we, mede namens de stichtingen en verenigingen enorm dankbaar voor de steun.

Vriend van

Jij bent misschien al een maatschappelijk betrokken ondernemer. Wellicht al eens een match gemaakt met uw spullen, klussen of kennis.  Maar kunnen we er een Speciale Vrienden Match van maken? Dan kan onze Uitdaging nog meer betekenen voor onze omgeving en kan de omloopsnelheid van materialen en advies weer verhoogd worden.

Sponsor

Dankzij onze sponsoren kunnen wij mooie activiteiten en evenementen voor onze lokale samenleving organiseren, en samen onze eigen stad mooier maken voor alle betrokkenen. Kunnen we jou uitdagen?

Founder

Onze stichting zou nergens zijn zonder onze founders: de grondleggers die zich al vanaf het begin inzetten en bedrijven die later instappen omdat ze de kracht van de Uitdaging voor de lokale samenleving belangrijk vinden.

Of jij nu een particulier bent of een MKB-er of een ZZPer, ook jij kunt jouw maatschappelijke betrokkenheid tonen. Wordt Vriend van de Uitdaging voor een klein bedrag en help jouw wijk, buren en dorp of stad nog mooier en fijner te maken.

Pin It on Pinterest

Share This