Specifieke medical supplies hulpvraag Oekraïne

Vanuit ziekenhuizen komen specifieke hulpvragen binnen, meestal via Oekraïners die hier in de Achterhoek wonen en daar familie, vrienden en zakenrelaties hebben.

De lijsten hieronder zijn up to date en alleen zichtbaar voor de zorginstellingen die de mail ontvangen hebben met de vraag kunt u ons helpen. In het begin hebben we de PDF van het medical ziekenhuis uit Lviv, meegestuurd maar soms wordt die geblokkeerd door uw SPAM filter, vandaar ook op deze manier zichtbaar.

Graag ontvangen wij een mail als u spullen beschikbaar wil stellen, dit wordt apart opgehaald door een transporteur en ook apart in een trailer verzonden naar Oekraïne.

lviv_territorial_medical_union (1)

andere benodigdheden voor Oekraïners

[

De Achterhoekse Uitdagingen, Winterswijk, Aalten en Doetinchem, werken hier gezamenlijk met het bedrijfsleven geleid door Ruben Lubbers van Bestelrent BV te Terborg (IG&D lid) om zoveel mogelijk hulp daar te krijgen waar het nodig is. Met het uur komen er meer aanbiedingen aan vanuit de transportwereld, palletbranche, inpakbranche, depotlocaties en ook handjes voor het overpakken. Wil jij ook helpen? mail naar hulpmiddelen@doetinchemseuitdaging.nl.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This