humanitaire middelen en depots!oekraine hulp achterhoekse uitdagingen

De nodige materialen (echt alleen die op de lijst staan!) kunnen op de volgende depot locaties (tijdens kantoortijden tenzij anders aangegeven) in de Achterhoek gebracht worden:

Winterswijk depots:

(geen bederfelijke goederen) Rova, Leegwaterstraat 10

(geen bederfelijke goederen) Gemeentewerf aan de Hyacintstraat

Aalten en Dinxperlo depots:

Dinxperlo: Dinxcenter, Industriestraat 12 te Dinxperlo GESLOTEN!

Aalten: Beele engineering BV, Industriestraat 3 te Aalten. ma t/m za van 10-12! GESLOTEN VANAF 04-10-2022 depot aalten in beeld

Doetinchem depots:

Vesta Netherlands BV, Hanzestraat 37  alleen bereikbaar op afspraak: 0683352113

De Kruisberg, Lunchroom Buuls GESLOTEN

 Mini Manna Markt in Doetinchem Tollenstraat 5

Terborg depots:

IJsselweg 35 Terborg, Vitally TCB Terborg

ACTUELE SPOED HULPVRAAG: warme kleding voor gestrande Oekraïeners in schuilkelders!

De gevraagde spullen zijn o.a. tot stand gekomen door de Oekraïense contacten uit Doetinchem e.o. die transport kunnen regelen van en naar Oekraïne.

De spullen graag schoon, heel, en bij etenswaren en medicijnen niet over de datum. Bij voorkeur verpakken per onderdeel in onderstaand overzicht, maakt het overpakken en transport makkelijker en dus sneller bij de Oekraïense mensen die het nodig hebben.

GEEN kleding en andere artikelen die niet hier op de lijst staan. Kleding mag naar de Kledingbank Doetinchem, andere materialen naar de Mini Manna Markt in Doetinchem, Winterswijk.

Voor medische spullen ga je naar :

De Achterhoekse Uitdagingen, Winterswijk, Aalten en Doetinchem, werken hier gezamenlijk met het bedrijfsleven op initiatief van  Ruben Lubbers van Bestelrent BV te Terborg (IG&D lid) om zoveel mogelijk hulp daar te krijgen waar het nodig is.

Pin It on Pinterest

Share This