bestuur 2020 Doetinchemse Uitdaging

DOETINCHEM – Augustus 2021

Ons bestuur heeft een nieuwe voorzitter. Susan Bruinsma, directeur Rabo Coöperatieve Bank heeft zich bereid gevonden het stokje over te nemen van Steven Enneman. Wij zijn hier uiteraard heel blij mee. Wij danken natuurlijk Steven voor zijn enthousiaste inzet die in Coronatijd gewoon doorging maar wel anders.

Susan is een welkome aanvulling binnen ons bestuur, niet in de laatste plaats omdat een vrouw erbij heel goed past, maar ook vanwege haar maatschappelijke hart en kennis van Naoberschap uit haar Twentse verleden. Al bij het eerste (echte) koffiegesprek bleek dat zij heel goed past in ons team. Een no-nonsens dame die een grote kennis van zaken heeft en bereid is zich in te zetten voor onze Achterhoek op niet alleen sociaal maatschappelijk niveau. Rabobank is niet alleen de huisbankier van de Doetinchemse Uitdaging maar ook een trouwe founder van het eerste uur in ons 10 jarig bestaan. De voorzittersrol past daar heel goed bij maar is nooit vanzelfsprekend, het moet klikken tussen alle partijen en dat doet het hier gelukkig.

Ongetwijfeld gaan we haar vaker zien in haar rol als bestuursvoorzitter. Namens het hele team heel veel succes gewenst, Susan!

Op de foto van links naar rechts:  Susan Bruinsma, Rob Migchelbrink, René Arendsen, Caroline Buse

Bestuurslid Dick Chargois missen we helaas op de foto, we maken een nieuwe als hij er weer bij is.

Pin It on Pinterest

Share This