Meet& Match Markt 2016 in beeld

Meet& Match Markt 2016 in beeld

De Meet & Match Markt vond op 24-10-2016 plaats in onze schitterende schouwburg Amphion en was een drukbezocht en succesvol event (170 gasten maar liefst). Het werd feestelijk en met gongslag geopend door onze wethouder Kees Telder.

Er waren maar liefst 28 genomineerden, mooie voorbeeld bedrijven,  voor de MBO award dit jaar. Gabi Hunter van Gaabs en Stichting komt voor de bakker mocht de Award uiteindelijk mee naar huis nemen. Terechte winnaar’door de jury Marco Gregoor van Heilbron, Charles Droste van Amphion en Henk Knipping van Maak BV (MBO award winnaar 2015)!

De heer Derk Haank van Springer concern werd als rasechte Doetinchemmer geinterviewd door onze lokale beroemdheid Erik Hagelstein en vertelde over de goede doelen die hij als CEO voor Springer allemaal regelt.

Voor de liefhebber was er ook een geheime rondleiding geleid door Gertje van Aalst van het Amphion, waar je als bezoeker geen weet van hebt en nooit komt.

En natuurlijk het belangrijkste: Er werden veel matches gemaakt tussen de aanwezige bedrijfsleden en de stichtingen, officieel bekrachtigd door onze notaris Jeroen Schoot van Van Weeghel en Doppenburg. Onze eigen app werd al veel gebruikt om een aanvraag of aanbod in te zetten, maar dat moet en mag nog meer worden.

De pers was bijna voltallig aanwezig: Optimaal FM met Balthazar van Puffelen, TV Gelderland, De Gelderlander en een batterij aan fotografen. Social media was mede dankzij onze persgroep lichtelijk overbelast en werkte zeer aanstekelijk.

Wij bedanken al onze sponsoren zonder wie wij dit event niet hadden kunnen doen.

Voor een sfeervolle impressie van de geslaagde avond nodigen wij u graag uit bij fotograaf Gerwin Klein Hesselink en Achterhoek foto.

Pin It on Pinterest

Share This