Graafschap en Uitdaging sinterklaas actie

De Graafschap en de Doetinchemse Uitdaging gaan #SAMENDRAN veur alle kinderen!

De Graafschap en de Doetinchemse Uitdaging hebben de handen ineen geslagen om ervoor te zorgen dat kinderen van gezinnen in uitdagende omstandigheden tijdens het Sinterklaas feest een cadeautje ontvangen. Voor veel kinderen en hun ouders is dit een vanzelfsprekendheid, maar in de huidige tijd is dat niet meer.

Daarom gaan we Samen D’RAN!

De Graafschap en de Doetinchemse Uitdaging zamelen cadeautjes in voor kinderen tot 12 jaar. We hebben drie leeftijdscategorieën: 0-3, 4-7 en 8-12 jaar.

Van maandag 14 tot en met donderdag 17 november kunt u dagelijks (nieuw) speelgoed inleveren op P1 bij het stadion De Vijverberg. Aan de rechterzijde op P1 ziet u tussen 14.00 uur en 17.30 uur op deze dagen vrijwilligers staan om u te ontvangen en uw cadeau in ontvangst te nemen.

EXTRA BRENGDAG: zaterdag 19 november van 12.00-13.00!

Het cadeau mag een maximale waarde van €25 hebben en het liefst een (nagenoeg) nieuw artikel. Mascotte Guus zal waarschijnlijk ook nog even langskomen. De cadeaus worden verspreid onder de gezinnen via de Voedselbank, Minimanna, bij kinderen die met hun ouders gevlucht zijn en Club Vrijwillig Sint en Pietje.

Indien u een of meerdere cadeaus inlevert krijgt u één lootje. Wij verloten 5 x 2 wedstrijdkaarten onder de personen die een cadeau brengen.

Ga samen met je kind iets uitzoeken in het eigen speelgoed en maak een ander kindje blij! Jij doet toch ook mee?

Pin It on Pinterest

Share This