Bridgedrive Harten Troef voor Unicef 2016.

Bridgedrive Harten Troef voor Unicef 2016.

Afgelopen weeken vond de 3e Landelijke editie van Harten Troef plaats, ook in Doetinchem werd er gespeeld. Elk jaar rond 20 november, de datum dat het kinderrechtenverdrag van de Verenigde Naties werd ondertekend in 1989, kaarten honderden bridgers voor Unicef verdeeld over 56 lokaties in Nederland. In Doetinchem heeft de Rabobank een belangrijke bijdrage geleverd door de prijzentafel te vullen met o.a. zeer gewilde storm-paraplu’s. (Die waren ook binnen een mum van tijd vergeven.)

Gezelligheid staat voorop maar een beetje strijd gaan we natuurlijk ook niet uit de weg. De kaarten waren voor aanvang al geschud en gedeeld. Een spelverdeling heet dit in bridge termen.

Na afloop ontvingen de deelnemers, zoals elk jaar, een boekje met de gespeelde spelverdelingen, voorzien van spelanalyses door de wereldkampioenen gemengde paren 2016, Richard en Tisha Ritmeijer. Zij steunen de Harten Troef voor Unicef in Doetinchem elk jaar door hun kennis van bridge te delen met de spelers.

De totale opbrengst was helaas nog niet bekend, ook aankomende week zijn er nog een paar drives, maar na 40 drives staat de tussenstand op € 47.781,85.

match-unicef-bridge match-unicef-bride-2

Pin It on Pinterest

Share This