Nederlandse Taallessen

Aanmelden voor Nederlandse taallessen:

Momenteel zitten alle lessen vol. U kunt zich wel op de wachtlijst laten zetten, dit hoeft u maar één keer te doen en u staat automatisch op de lijst.

Procedure aanmelding nieuwe groep taallessen:

Zodra er weer nieuwe groepen starten, informeren wij u via de mail waarin datum en tijdstip van de nieuw te starten groep, genoemd wordt. Om iedereen een gelijke kans te geven zich voor de nieuwe groep in te schrijven, gaat het op basis van de aanmelddatum van uw reply op die mail. Wie het eerste reageert principe. Vervolgens kijken wij of u reeds in een taalgroep zit en/of u het juiste niveau heeft voor de nieuwe groep. Wordt u geselecteerd voor de nieuwe groep, ontvangt u een bevestigingsmail van ons met datum, tijdstip en locatie van de eerste taalles.

 

Algemeen informatie:

De taallessen worden gegeven door het Graafschap College, taalhuis of andere aanbieders zoals Studiescool. De lessen zijn voor u allemaal gratis maar uiteraard niet vrijblijvend. Zodra u een bevestigingsmail van uw aanmelding voor een nieuwe groep heeft ontvangen, verwachten wij van u dat u ook komt naar de lessen. De aanbieders van de taallessen zijn vrijwilligers en professionals die hun tijd beschikbaar stellen om u de Nederlandse taal bij te brengen. Er staan velen op de wachtlijst, wees dus zeker dat u naar de lessen komt als u zich aanmeld, een ander moet wachten op nieuw lesaanbod!

 

Kom je er niet uit of heb je een andere vraag? Kom dan naar het inloopspreekuur van de Oekraïense huiskamer in de Driekoningenkapel te Doetinchem of stel je vraag in onze Telegram groep aan onze coördinator Diana.

 

Aanmeldformulier Nederlandse taallessen

Via deze aanmelding kom je op de wachtlijst te staan voor Nederlandse taallessen. Je ontvangt een mail zodra een nieuwe groep gaat starten.

Nederlandse taalles aanmelding(Vereist)
Je komt op de wachtlijst te staan. Zodra er een nieuwe groep start ontvang jij een email om je in te schrijven. Maak je voorkeurkeuze voor tijdstip van de lessen. Meerdere kiezen kan ook.
Ik heb al Nederlandse taalles gehad bij:(Vereist)
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

 

 

Pin It on Pinterest

Share This