Nederlandse Taallessen

U kunt zich hieronder aanmelden voor Nederlandse taallessen. 

Vervolg lessen Nederlands:

Er start een derde groep Nederlandse taalles voor Oekraïners die al lessen hebben gehad van bijv. het Graafschap College. Via onderstaand formulier kunt u zich hiervoor aanmelden. Deze derde groep start vanaf 09-01-2024, dus aanmelden uiterlijk twee weken voor die datum. De Nederlandse taallessen zijn gratis voor u mogelijk gemaakt door de Gemeente Doetinchem. Wij verwachten dat u dat gebaar waardeert en als u zich aanmeld ook wekelijks de lessen gaat volgen (buiten de schoolvakanties om).

 

Heeft u nog geen Nederlandse taalles gehad?

Ook dan kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier. Zodra wij voldoende aanmeldingen hebben gaan wij kijken of we een beginnersgroep kunnen starten. Meld u aan voor 25-01-2023, aanmeldingen gaan op volgorde van datum en tijd. U wordt geïnformeerd zodra wij een groep beginners hebben en een mogelijkheid voor de taallessen.

Kom je er niet uit of heb je een andere vraag? Kom dan naar het inloopspreekuur van de Oekraïense huiskamer in de Driekoningenkapel te Doetinchem of stel je vraag in onze Telegram groep aan onze coördinator Diana.

 

Inschrijfformulier vervolg taallessen Nederlands voor UA groep3

De lessen vinden wekelijks plaats in het Weerdje Doetinchem m.u.v. de schoolvakanties en voor in totaal 16 weken. De Nederlandse taallessen zijn wekelijks op dinsdag van 14.30-17.00, vanaf 9 januari 2024. Dit zijn GEEN beginnersgroepen, die lessen moet je al gehad hebben om deel te kunnen nemen aan deze vervolggroep.

Nederlandse taalles (vervolg) groep 3 in het Weerdje
Je mag je voor deze groep alleen aanmelden als je al 20 lessen via Graafschap College, Laborijn of Bibliotheek hebt gehad en als je ook alle 16 lessen (wekelijks) kunt bijwonen. De volgende vraag moet je ook beantwoorden als jij je hier hebt aangemeld!
Ik heb al Nederlandse taalles gehad bij:
LET OP: Deze vraag ook beantwoorden als je bovenstaande vraag hebt beantwoord. Een vereiste om je aan te melden is dat je al taalles hebt gehad bij het Graafschap College, Bibliotheek of via Laborijn. Deze nieuwe derde groep zijn de vervolglessen na de beginners taallessen van het Graafschap College.
Heb jij nog geen Nederlandse taalles gehad?
Vul deze vraag alleen in als je de bovenste twee vragen niet kunt beantwoorden. Hier kun je aankruisen als je nog Nederlandse taalles hebt gehad. Als je die graag zou willen, selecteer dan hier je keuzes. Bij voldoende aanmeldingen gaan wij onderzoeken of we een beginnersgroep kunnen starten.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

 

 

Pin It on Pinterest

Share This