Vrijwilligers van Spindo Doetinchem worden verwend!

Vrijwilligers van Spindo Doetinchem worden verwend!

De vrijwilligers van Spindo Doetinchem zijn verrast met 10 dozen bonbons als Paas traktatie. De gulle gever is de Personeelsvereniging van de Rabobank Graafschap-Midden. Mooi gebaar!

Spindo

Spindo is een stichting die sport en vrijetijdsbesteding organiseert voor mensen met een verstandelijke (en meervoudige) beperking in Doetinchem en omgeving. Spindo biedt aan zowel mensen die thuis wonen of (begeleid) zelfstandig wonen, als aan bewoners van wooncentra mogelijkheden tot recreatie en zinvolle vrijetijdsbesteding op individueel niveau. Op het moment zijn 160 leden ingeschreven bij Spindo. Er zijn ongeveer 60 vrijwilligers werkzaam om alle activiteiten voor deze leden mogelijk te maken en ze daarbij deskundig te begeleiden.

De Cadeautjesbank

Heeft uw bedrijf ook cadeautjes in “de aanbieding”? Denk bij cadeaumogelijkheden aan restpartijen of voorraad met een verouderd logo van bedrijven. Die kunnen vaak goed elders worden gebruikt. De Cadeautjesbank van de Doetinchemse Uitdaging kan maatschappelijke organisaties hier blij meemaken! Klik hier voor meer informatie.

 

paaseieren

Pin It on Pinterest

Share This