Meet & Match Markt 2017

Meet & Match Markt 2017
Meet & Match Markt 2017

De volgende Meet & Match Markt 2017, onze eigen beursvloer is weer in aantocht. Dit keer hebben wij gekozen voor onze Achterhoekse trots, Het Graafschap stadion. Een prachtige locatie die gaat inspireren tot vele nieuwe matches. Het definitieve programma zal binnenkort online verschijnen, we houden u nog even in spanning hierover!

 

 

donderdag 2 november 2017 van 16.30 tot 19.00 uur in de ETL Dales Lounge van het Graafschap stadion te Doetinchem.

 

Wij nodigen u, als stichting, vereniging of sociaal initiafnemer en u als ondernemer van harte uit op ons gratis jaarlijks event. U kunt zich direct online aanmelden en tegelijkertijd een bedrijf van uw eigen keuze nomineren voor onze prestigeuze MBO Award.

U kunt bij uw keuze ook een korte motivatie meegeven waarom uw genomineerde de MBO award verdient. De onafhankelijke jury, bestaande uit Marco Gregoor van Heilbron, Charles Droste van Amphion en Gabi Hunter van Gaabs (MBO winnaar 2016) kiezen uit de genomineerde de winnaar voor 2017. U kunt alleen nomineren, niet stemmen op een genomineerde.

 

Uw vraag en aanbod kunt u direct in onze eigen app plaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw  (geldt voor bedrijven maar ook voor stichtingen):

  • te vervangen laptops die geschikt zijn om nog langer mee te gaan, maar voor uw bedrijf afgeschreven zijn
  • kennis te delen via uw medewerker aan een stichting/vereniging die om advies verlegen zit
  • overtollig kantoormeubilair
  • kunde op het gebied van bijv. grafische vormgeving om stichtingen te helpen bij het ontwerpen van hun flyers
  • medewerkers inzetten als vrijwilligers voor projecten of als teamuitje met een goed doel
  • enz enz

Weet u niet precies hoe het werkt, stuur ons dan een mail, info@doetinchemseuitdaging.nl of stel de vraag op social media, wij helpen u snel verder.

save the date Meet & Match Markt 2017

U komt toch ook?

 

Pin It on Pinterest

Share This