MBO-Award winnaar is het jaar goed begonnen

Bax MBO-award 2019

foto Hugo Rijkse

BAX advocaten belastingkundigen, winnaar van de MBO-Award 2019, van de Doetinchemse Uitdaging, is het jaar goed begonnen. In het eerste weekend van februari vond in Gendringen de BAX Survivalrun plaats, waar BAX advocaten belastingkundigen, als hoofdsponsor zijn naam aan heeft verbonden. 

De naam ‘Bax’ is dit jaar ook te zien bij evenementen als de BAX 5×5 Estafetteloop van Agro Atletiek op 9 mei en het BAX Beach Volleybal Toernooi – City Beach Doetinchem op 28 juni. 

,,In september is in Braamt Swim to Fight Cancer Achterhoek. Daar doen wij ook aan mee’’, zegt communicatie adviseur Claudi de Vries van BAX. ,,De jaarlijkse ijsbaan op het Simonsplein is ook een van de activiteiten die we sponsoren of waar we onze naam aan hebben verbonden.’’

 

Via de stichting BAX2Give halen de medewerkers van BAX advocaten belastingkundigen samen met relaties zelf op een sportieve manier geld op voor het goede doel.  Al een reeks jaren is er een estafetteloop gehouden. Aanvankelijk was de opbrengst voor het landelijke Serious Request, maar in de laatste jaren ging het geld naar regionale doelen: de drie hospices in Doetinchem, Zutphen en Winterswijk en het Doetinchemse Inloophuis voor mensen die leven met kanker. Er verschenen ook drie fraaie glossy’s over deze goede doelen, waarmee extra geld werd binnengehaald.

 

In 2021 wordt er opnieuw een evenement vanuit BAX2Give georganiseerd. Claudi de Vries: ,,In 2021 pakken we de draad weer op. Er komt een internationaal evenement aan en we zijn inmiddels al gestart met de voorbereidingen. Hoe en wat precies maken we bekend tijdens City Beach. Het belooft een legendarische editie te worden.’’

 

Foto Hugo Rijkse. Archieffoto BAX Survivalrun Gendringen

Pin It on Pinterest

Share This