Kliko’s voor hulpmiddelen op negen locaties

Wat een geweldige medewerking krijgen we op onze oproep om medische hulpmiddelen/persoonlijke beschermingsmiddelen in te leveren voor onze hulpverleners in de zorg. Zaterdag zijn op negen locaties kliko’s geplaatst waar particulieren hun voorraadje aan mondkapjes, spatbrillen, vuurwerkbrillen, isolatie schorten en handalcohol in kunnen doen. 

Met dank aan Buha en chaueur Patrick die de kliko’s vervoerde naar de verschillende adressen!

De kliko’s staan bij de supermarkten Jumbo, Albert Heijn (centrum en De Bongerd), Plus Dichteren, het gemeentehuis, afvalbrengpunt Buha en apotheek Oude IJssel (bij de huisartsenpost ziekenhuis) in Doetinchem. In Zelhem en Wehl staan er kliko’s bij de Benu apotheken. 

Hopelijk vullen de kliko’s zich snel, zodat we de zorgverleners kunnen helpen. Ze zitten te springen om persoonlijke beschermingsmiddelen in hun strijd tegen het coronavirus. 

Klik voor wat er precies nodig is hier.

Mooi dat er voor deze actie ook wordt samengewerkt tussen de Doetinchemse, Aaltense en Winterswijkse Uitdaging. Inmiddels zijn de Liemerse, Zutphense, Arnhemse, Raalte, Haaksbergse, Utrechtse, Hoeksche Waardse en de Barendrechtse Uitdaging aangesloten bij de oproep.

Onderstaand foto’s van de kliko bij Albert Heijn De Bongerd en de kliko bij Plus Dichteren, beide in Doetinchem.

Pin It on Pinterest

Share This