Gezocht: spullen!

De Spullenbank van de Doetinchemse Uitdaging is dringend op zoek naar goede en nog bruikbare spullen die toe zijn aan een tweede leven. Spullen die bij u misschien in de weg staan of niet meer worden gebruikt, maar die voor iemand anders bijzonder welkom en bruikbaar zijn. Kleding, lampen, speelgoed, tuingereedschap of oude telefoons bijvoorbeeld. Haal ze van zolder en uit de schuur en schenk ze aan de Spullenbank. Zodat wij anderen er blij mee kunnen maken en uw oude spullen een nieuwe bestemming vinden.

Jaarlijks zorgt de Doetinchemse Uitdaging ervoor dat spullen met een waarde van vele tienduizenden euro’s hun weg vinden naar Doetinchemse organisaties en instanties die er nog vele jaren plezier van kunnen hebben. Veel maatschappelijke organisaties en verenigingen zitten met enige regelmaat verlegen om zaken als meubilair, computers en toebehoren, kantoorinventaris en andere zaken. Via de Spullenbank kunnen zij een beroep doen op spullen die door Doetinchemse bedrijven en particulieren beschikbaar zijn gesteld omdat deze goederen vervangen worden. Door deze herbestemming kunnen verenigingen en maatschappelijke organisaties er gebruik van maken en bovendien wordt voorkomen dat deze spullen op de afvalberg terecht komen.

Tijdens de laatste Meet and Matchmarkt van de Doetinchemse Uitdaging (een beursvloer waar vraag en aanbod samenkomen) hebben veel maatschappelijke organisaties een beroep gedaan op de Spullenbank. En hoewel we in veel vragen hebben kunnen voorzien, zijn we voor enkele organisaties dringend op zoek naar laptops, iPads, kinderspeelgoed, lampen, telefoons, vlaggen, kleding en schoenen, passpiegels, kledingrekken, huishoudtrappen en tuingereedschap.

Heeft u of uw bedrijf nog spullen over die nu niet meer gebruikt? Of gaat u binnenkort uw meubilair of computers vervangen? Denk er dan eens over om uw oude spullen te schenken aan Spullenbank. Wij zorgen er dan voor dat ze een tweede leven krijgen bij Doetinchemmers die er bijzonder blij mee zullen zijn. Voorwaarde is wel dat de spullen heel en enigszins schoon zijn.

Neem contact met ons op via info@doetinchemseuitdging.nl

Pin It on Pinterest

Share This