BAX winnaar MBO Award 2019

BAX winnaar MBO Award 2019

Tijdens de Meet & Match Markt is ook de voor de zevende keer de MBO Award uitgereikt aan de onderneming die op een bijzondere manier Maatschappelijk Betrokken Ondernemen vorm geeft en daarmee bijdraagt aan een mooiere Doetinchemse samenleving.

De MBO Award 2019 is gegaan naar BAX advocaten belastingkundigen voor de activiteiten vanuit de stichting Bax2Give. In totaal waren er 26 genomineerden.

Bjorn Harbers en Mike Timmer van BAX advocaten belastingkundigen waren verrast en blij met de MBO Award voor hun stichting BAX2Give. Vanuit die stichting worden activiteiten georganiseerd voor het goede doel. Zo is er een aantal keren rolstoelbasketbal gehouden. Later ontstond de 24-uurs estafetteloop met klanten en relaties voor een aantal goede doelen in de regio.

De jury bestond uit Marco Gregoor van Heilbron, Charles Droste van Schouwburg Amphion en de Award-winnaar 2018 Sabine Elfers en Erwin Kolenbrander van Het Borghuis.

Uit nominaties hadden zij een top 3 gekozen. De Spar en Met gezond boerenverstand grepen net naast de prijs. De Doetinchemse Uitdaging wil met deze prijs haar waardering uiten voor de bijzondere inzet en de prijs dient ook als inspiratie en als stimulans voor heel ondernemend Doetinchem.

De winnaar mag zich een jaar lang ‘Maatschappelijk Betrokken Onderneming van het jaar’ noemen en dit vermelden op de website, briefpapier en in de mail. Daarvoor ontvangt de winnaar een digitaal logo ‘MBO Award Winnaar’.

Eerdere winnaars van de MBO Award zijn: Het Borghuis, Gaabs, De Groenmakers, Maak BV, Volvo Harrie Arendsen en Printing Partners.

Pin It on Pinterest

Share This