Nederlandse Taal vervolg lessen

Nederlandse taal vervolg lessen:

U kunt zich hieronder aanmelden voor één van de twee groepen die dit jaar, 2023,  nog starten voor de Vervolg Nederlandse taallessen. Aanmeldingen kunnen gedaan worden tot 27-10-2023. indien u beiden groepen selecteert maken wij de groepsindeling. Er kunnen namelijk maximaal 15 personen per groep deelnemen. De lessen zijn gratis voor u mogelijk gemaakt door de Gemeente Doetinchem. Wij verwachten dat u dat gebaar waardeert en de groep selecteert waar u ook wekelijks naar toe kunt komen (buiten de schoolvakanties om).

 

 

Inschrijfformulier vervolg taallessen Nederlands voor UA

De lessen vinden wekelijks plaats in Doetinchem m.u.v. de schoolvakanties en voor in totaal 20 weken. Je kunt kiezen uit twee groepen die op verschillende dagen en tijdstippen lessen bieden. Selecteer je beiden groepen dan maken wij de groepsindeling. Dit zijn GEEN beginnersgroepen, die lessen moet je al gehad hebben om deel te kunnen nemen.

Twee groepen gaan starten met Nederlandse taallessen (max 20 weken) voor OekraIners.(Vereist)
Groep 1: woensdag 16.00-18.00 uur vanaf 01-11-2023 Groep 2: maandag 19.00-21.00 uur vanaf 04-12-2023 Locatie is Julianaplein te Doetinchem.
Ik heb al taalles gehad bij:
Een vereiste om je aan te melden is dat je al taalles hebt gehad bij het Graafschap College, Bibliotheek of via Laborijn. Deze nieuwe twee groepen zijn de vervolglessen na de beginners taallessen van het Graafschap College.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

Pin It on Pinterest

Share This