Meet & Match Markt

Elk jaar houden wij een Meet & Match Markt. Tijdens deze beursvloer brengen we stichtingen en verenigingen samen met het bedrijfsleven. Een Maatschappelijk Betrokken netwerkavond waarin we ook onze jaarlijkse MBO-Award uitreiken.

De volgende Meet & Match Markt van 2020 is nog niet bekend wanneer deze gehouden zal worden. Hou onze social media en deze pagina in de gaten voor al het nieuws.

 

 

Een feestelijke opening geeft het startsein tot het handelen in vraag en aanbod. Een drankje en hapje verzorgt de inwendige mens en live muziek maakt het tot een feestje.

Dit jaar hebben we ook statafels beschikbaar voor stichtingen en verenigingen. Zodat u nog beter uw intitiatief of vraag (maar ook aanbod) kunt presenteren. **

Aanmelden Meet & Match Markt 2019

Nominatie MBO Award 2019

** Banners zijn niet toegestaan. Alleen wat op statafel past. Maximaal één per stichting/vereniging. Toewijzing op basis van aanmelding.

Samen kunnen we Doetinchem en de Achterhoek een beetje mooier maken voor haar bewoners. Stichtingen en verenigingen zitten vaak verlegen om spullen of diensten. Bedrijven willen graag maatschappelijk betrokken ondernemen en iets bijdragen. Tijdens deze avond brengen we die partijen bij elkaar. In anderhalf uur worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht en notarieel bekrachtigd. Een match ontstaat. Bijvoorbeeld een laptop die vervangen wordt maar nog een tweede leven kan hebben, of een advies over financiën waardoor de stichting kan groeien. De milieuberg wordt hierdoor kleiner en de circulaire economie versterkt.

Pin It on Pinterest

Share This