app Doetinchemse UitdagingSpeciaal voor vraag en aanbod beschikken wij ook over een gratis app, verkrijgbaar in de Android of Apple store. U kunt uw vraag of aanbod ook daar ingeven of op een inzending reageren.

Of natuurlijk via onderstaand formulier op onze website.

LET OP: Bij het invullen van de vraag en aanbod formulier mag u geen foto gebruiken waar uw stichting of bedrijf herkenbaar op is. Ook mag u alleen uw bedrijfsnaam, stichtingsnaam vermelden in de daartoe bestemde adresvelden. In de velden VRAAG, AANBOD en bijbehorende omschrijvingsvelden mag u uitsluitend algemene woorden gebruiken die niet specifiek terug te herleiden zijn naar uw project of stichting/bedrijf.

Vraag

Als  maatschappelijke organisatie  kunnen wij je misschien helpen. Heb je bijvoorbeeld nieuw meubilair nodig, of kun je wel wat advies over je website gebruiken? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Klik hier.

Aanbod

Als  bedrijf  wil je misschien advies geven op jouw  vakgebied, of heb je producten te vergeven die jij niet (meer) kunt gebruiken of verkopen. Wij nemen het graag aan om er een ander blij mee te maken. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Klik hier.