De Meet & Match Markt, hét maatschappelijk betrokken evenement van het jaar. De plek waar vraag en aanbod samen komen. Heeft u materialen, advies, vrijwilligers, teambuildingsuitjes voor het goede doel in de aanbieding of juist nodig? Dan wilt u hierbij zijn! U kunt zich hier aanmelden voor de komende MMM2018 gehouden in het Graafschap stadion.

 

MMM2018 save the date

 

 

 

 

De Meet & Match Markt, geeft u als maatschappelijke organisatie de gelegenheid om uw hulpvraag te stellen aan de lokale ondernemers. Als maatschappelijk betrokken ondernemer krijgt u de kans om uw betrokkenheid aan onze Achterhoekse samenleving te tonen. Verbindingen worden hier versterkten uitdagingen worden aangegaan! Houdt onze website goed in de gaten voor de volgende Meet & Match Markt.

Het event vindt jaarlijks plaats op een toonaangevende locatie in Doetinchem. Onder leiding van een spreekstalmeester creëren we een beursvloerachtige setting waar de vrager (stichtingen e.d.) en de aanbieder (ondernemers) bij elkaar gebracht worden zodat er een match ontstaat die notarieel bekrachtigd zal worden. Nieuw dit jaar was o.a. een prijzenronde voor de deelnemers, zoals bijvoorbeeld een prijs voor het meest genereuze aanbod!

Vorig jaar hebben wij met alle 67 Uitdagingen 8.500 matches gerealiseerd die een maatschappelijke waarde vertegenwoordigen van 7.5 miljoen euro! Van iets geven worden wij allemaal een blijer mens.

MBO Award

Ieder jaar, tijdens de Meet & Match Markt, reiken wij onze MBO-Award uit voor de meest Maatschappelijk Betrokken Ondernemer van de Achterhoek. Bij MBO gaat het om het geven van steun aan maatschappelijke initiatieven en om het tonen van betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken in de directe of indirecte omgeving van de onderneming. Ook u kunt een bedrijf nomineren waarvan u vindt dat deze zich heeft onderscheiden door iets bijzonders te doen of door iets kleins te doen, wat effectief was voor de maatschappij. Iets geven voelt goed! Een onafhankelijke jury bepaald uit de nominaties de uiteindelijke winnaar.

Winnaar MBO Award 2017: De Groenmakers (foto gemaakt door Jeanette Hekman)