MBO award doetinchemse uitdaging

MBO Award winnar 2016 Gabi Hunter van Gaabs

Meet & Match Markt 2017

Donderdag 2 november 2017 van 16.30-19.00!

ETL Dales Lounge in het Graafschap stadion

 

 

De beursvloer, wij noemen het hier Meet & Match Markt,  is een gratis Achterhoeks event en komt tot stand in samenwerking met de Vrijwilligerscentrale en een groot aantal sponsoren.

Dit jaar vind onze beursvloer plaats in de ETL Dales lounge van ons Graafschap Stadion. Een inspirerende plek voor stichtingen en bedrijven om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Iets geven voelt gewoon goed!

 

Tijdens dit event reiken we uiteraard ook weer onze prestigeuze MBO-Award uit. Vorig jaar was de winnares Gabi Hunter van de stichting “Komt voor de Bakker”. In onderstaande aanmelding kunt u ook meteen een bedrijf van uw keuze nomineren, graag met korte motivatie. Onze vakkundige en onafhankelijke jury kiest uit de nominaties een winnaar 2017 uit.

Via onderstaand formulier kunt u, maar ook uw gast,  zich direct aanmelden. Denkt u ook even eraan om uw vraag en/of aanbod op te geven zodat deze vooraf bekend is bij alle bezoekers? U kunt natuurlijk ook de gratis app  hiervoor gebruiken. Nadere uitleg over de werkwijze van onze beursvloer volgt nog.

U komt toch ook?