Bijzondere samenwerking met Copiatek!

, 17 april 2018

Vandaag zijn wij een mooie samenwerking aangegaan met Copiatek, lees hieronder meer over deze bijzondere organisatie en samenwerking.

Over Copiatek

MVO en banen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is de missie van deze mooie organisatie. Copiatek wil een circulaire economie bevorderen door afgeschreven ICT apparatuur te laten nazien voor hergebruik of duurzame recycling. De ingezamelde materialen worden verwerkt onder andere door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij halen door heel Nederland bij bedrijven, gemeenten, instellingen en scholen afgeschreven ICT apparatuur op. Gevestigd in Den Haag met nu 6 mensen in dienst waarvan 3 regulier en 3 minder reguliere krachten. Copiatek zet mensen in op hun kracht. 

De match met De Doetinchemse Uitdaging

De afgeschreven ICT spullen die ze opgehaald hebben refurbishen ze en stellen ze ter beschikking aan o.a. Leergeld voor het verdienmodel en de Doetinchemse Uitdaging. Wij kunnen vervolgens de bedrijven uit ons netwerk ontzorgen en voorstellen om partner te worden bij Copiatek. Zij zullen dan de afgeschreven en te vervangen ICT spullen kosteloos ophalen. Wanneer zij deze geheel gerefurbished en alle data verwijderd hebben, kunnen deze spullen weer beschikbaar gesteld worden aan verenigingen en stichtingen. Dan is de cirkel mooi rond!

Een prachtig voorbeeld van een partnerschap waarbij circulaire economie, duurzaamheid en MVO centraal staat.

Wordt partner van Copiatek!

Copiatek gaat graag duurzame relaties aan met gedegen partners die binnen de sociaal maatschappelijke doelstellingen passen. Haar partners voorzien zij van refurbished ICT apparatuur tegen kostprijs. De ICT apparatuur krijgen wij aangeboden van onze deelnemers.

Op deze manier is Copiatek de link tussen mensen die willen helpen en mensen die geholpen willen worden. Kunnen wij u hier binnenkort ook als partner begroeten? Neem dan contact met ons op!

 

Foto: Caroline Buse, manager Doetinchemse Uitdaging (links) Jan Groot, accountmanager Copiatek (rechts)